Welkom op Sebastiaan van Stam Fotografie

Mijn naam is Sebastiaan van Stam en ben geboren in 1968, ik kom uit Schagen en ik heb een enorme passie voor fotografie en mag mezelf fotograaf noemen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot meer dan een hobby en is voor mij het leukste vak wat er bestaat. Door de jaren heen, ik begon ongeveer op mijn 17de jaar, heb ik mijzelf en mijn fotografie ontwikkeld door vooral veel ervaring op te doen. Vandaag de dag ben ik nog steeds erg leergierig en vind ik het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Niets is te gek en mijn motto is dan ook, niet geschoten is altijd mis!

Je kunt bij mij terecht voor alle uiteenlopende soorten fotografie omdat ik vind dat als je het vak onder de knie hebt je ook alles moet kunnen fotograferen, dus bruidsfotograaf (nu ook met Drone), trouwreportages, newbornshoots, geboortefotografie, zakelijk, familie, vrienden, natuur. Voor alles steek ik mijn hand in het vuur!

Bruidsfotografie Drone

Mocht u niet de mogelijkheid hebben om naar mij te komen kom ik gewoon naar u! Bij u thuis zet ik mijn spullen neer en heeft u een fotostudio in huis.

Daarnaast ben ik ook inzetbaar voor uw DTP en ontwerp werkzaamheden. Ik ontwerp en lever professioneel drukwerk als flyers, posters, visitekaartjes, brochures, etc. etc.

Fotografie, Fotostudio, DTP,
ontwerp én drukwerk op één adres!

Online afspraak maken