fbpx

Welkom op Sebastiaan van Stam Fotografie

Mijn naam is Sebastiaan van Stam en ben geboren in 1968, ik kom uit Schagen en ik heb een enorme passie voor fotografie en mag mezelf fotograaf noemen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot meer dan een hobby en is voor mij het leukste vak wat er bestaat. Door de jaren heen, ik begon ongeveer op mijn 17de jaar, heb ik mijzelf en mijn fotografie ontwikkeld door vooral veel ervaring op te doen. Vandaag de dag ben ik nog steeds erg leergierig en vind ik het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Niets is te gek en mijn motto is dan ook, niet geschoten is altijd mis!

Je kunt bij mij terecht voor alle uiteenlopende soorten fotografie omdat ik vind dat als je het vak onder de knie hebt je ook alles moet kunnen fotograferen, dus bruidsfotograaf (nu ook met Drone), trouwreportages, newbornshoots, geboortefotografie, zakelijk, familie, vrienden, natuur. Voor alles steek ik mijn hand in het vuur!

Bruidsfotografie Drone

Mocht u niet de mogelijkheid hebben om naar mij te komen kom ik gewoon naar u! Bij u thuis zet ik mijn spullen neer en heeft u een fotostudio in huis.

Je kunt me nu ook inhuren met prof 360graden camera. Met 360 graden foto’s kun je veel kanten op. Zowel film, foto als streaming.

Je bedrijf presenteren dmv een professionele 360 graden tour. De trouwceremonie of uitvaart gefilmd in 360 graden of zelfs het streamen van deze plechtigheden. Dat is vanaf nu dus ook mogelijk! Informeer gerust!

fotograafFotografie, Fotostudio, Fotolijsten op Maat, 360graden fotografie

Online afspraak maken