fbpx

Klanten Reviews

Stephanie en Marthijn

In Oktober zijn wij getrouwd. Sebastiaan was voor deze hele dag onze fotograaf. De foto’s zijn werkelijk waar allemaal prachtig geworden, precies zoals wij het van te voren in gedachten hadden. Ook hebben wij de photobooth bij Sebastiaan gehuurd voor ons trouwfeest. Dit was zeker een extra leuke toevoeging, wat voor hilarische foto’s heeft gezorgd.
Kortom super tevreden, en zeker een aanrader!


Johan en Myrna
Sebastiaan doet zijn werk zeer professioneel. Hij maakt heel mooi gebruik van de diepte / focus mogelijkheden met fotograferen. Een spontane, gezellige kerel ook 😉


Brian en Marit
Voor ons was het plannen van de bruiloft alles behalve relax. Dat we een goede fotograaf hadden die mee bewoog met onze uiteindelijke stress en wijzigingen, was heel fijn. Dat we onze hele bruiloft nood gedwongen 2 weken van te voren dik 100KM verder het land in moesten verplaatsen, konden we goed uitkomen. De foto’s zelf waren erg mooi en het selecteren ervan voor een album, dan ook erg moeilijk. Dat het album daarna even op zich liet wachten door alle omstandigheden van beide kanten, was ook zeker geen probleem. Hij was ons, en wij hem, niet vergeten. Kort om, een fijne fotograaf, die persoonlijk geïnvesteerd en betrokken is.


Joyce en Vincent
Super fijne ervaring. Na een jaar uitstellen mochten wij op 13 maart 2021 eindelijk trouwen. Mooie foto’s met alle dierbaren om ons heen. Mooie shoot ondanks de harde wind en het slechte weer prachtige foto’s gekregen. De bruiloft was een stuk kleiner dan gepland, door de 360 livestream een hoop dierbare die op afstand toch mee konden kijken. Wordt goed meegedacht met de foto’s en er worden geen foto’s geforceerd. Een hoop mooie spontane foto’s. Zeker een aanrader voor al uw speciale gelegenheden.


Kelly en Eric
Een hele fijne fotograaf om mee te werken. Het weer zat niet erg mee op onze bruiloft, maar toch heeft hij er iets moois van weten te maken. We zijn super blij met het resultaat. Ook voelde wij ons erg op ons gemak tijdens de shoot. Er was een ontspannen sfeer en we hebben ook nog wat gelachen. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar!! Dankjewel.


Ted en Kimberly
Kwaliteit,
Professionaliteit.
Op 5 juni 2020 verzorgde Sebastiaan onze trouwreportage. De weersomstandigheden zaten niet echt mee maar wij zijn onwijs blij met de resultaten! De foto’s zijn super geworden en van de regen/kou zie je eigenlijk praktisch niets! De omgang en communicatie met Sebastiaan was prettig en adequaat en ook de nazorg was prima. Al met al een fantastische trouwdag gehad en blij met het eindresultaat!

Peter en Anne-roos
Sebastiaan zijn foto’s zag ik langs komen via Facebook. En ik was meteen verliefd op zijn manier van bewerken. Hij onderscheid zich echt van andere fotografen. En in verhouding zeker niet duur. Sebastiaan is een spontane man, die heel fijn is om mee te werken. We hebben totaal niet door gehad dat hij er de hele dag bij is geweest. Waardoor iedereen spontaan en natuurlijk op de foto’s staat. Lieve Sebastiaan, super bedankt voor je prachtige foto’s. Wij hebben nu blijvende herinneringen aan onze mooie dag. En raden jou dan ook met volle overgeven aan iedereen aan. Liefs Peter en Anne-Roos


Selmar en Meintje
Beste Sebastiaan , Graag wilde ik een review schrijven omtrent je mooie werk wat je heb geleverd op onze belangrijke dag samen 20-2 je was gekomen op het verzoek van mijn ouders om een passende reportage te maken van ons trouwen je heb daarbij bijzonder mooie foto`s gemaakt en zijn overall zeer verrast over je kwaliteit tijdens te kijken van de foto`s is mij opgevallen dat je een groot gevoel heb voor detail zoals de fotos gemaakt van handen sprak ons in het bijzonder aan wij kunnen terug kijken op een mooie dag en avond en blij dat er nu ook nog een mooi pakket aan foto’s ìs, waar wij nog regelmatig naar kunnen kijken Sebastiaan hartelijk bedankt!!


Gerrit en Hiltje
“Toen wij eenmaal foto’s van Sebastiaan gezien hadden hebben wij contact met hem opgenomen of hij ook onze huwelijksdag wou fotograferen. En ja gelukkig kon deze fantastische fotograaf. Na een aantal voorgesprekken en een shoot in zijn studio voor foto’s voor op de trouwkaart gemaakt te hebben kon de dag maar komen. Op de dag was het ook weer erg gezellig en ontspannen met Sebastiaan met uiteindelijk ook nog geweldig mooie foto’s. Na dit alles kwam het lastige foto’s uitzoeken voor in het album. Na lang denken over welke foto er in zou moeten hebben wij ons lijstje gemaakt waarna Sebastiaan een geweldig album voor ons heeft gemaakt. Bedankt Sebastiaan voor de leuke dagen en wij zullen elkaar vast nog weer eens tegen komen voor een leuke shoot”


Saskia en Michel 
“Heel tevreden met Sebastiaan. Een lekker losse fotograaf die goed past bij onze persoonlijkheden ! Hij past zich aan en komt met ideeën. Hij staat open voor ideeën of nieuwe uitdagingen. Hij is energiek en enthousiast. Foto’s van onze bruiloft zijn erg mooi geworden!”


Anton en Monika
“Graag even onze mening over de fotograaf Sebastiaan van Stam.Een man die bruist van creativiteit.Super gemotiveerd,en gedreven. Heeft een prachtig trouwalbum gemaakt met super mooie foto,s.Zeer kundig met het bewerken van foto,s En neemt alle tijd om er een kunststuk van te maken.Wat resulteerde in ons prachtige album..Dank je Sebastiaan voor je goede begeleiding in deze. Het is zeker een aanrader om zo een ervaring mee te mogen maken.Groet van Monika en Anton.”


Wouter en Yvette
“We hebben Sebastiaan via Facebook gevonden, heel snel werd een eerste gesprek ingepland. Het gesprek verliep heel relaxt dus direct besloten dat Sebastiaan onze fotograaf zou worden voor onze bruiloft. Sebastiaan reageert snel op vragen en denkt mee. Een week voor de bruiloft nogmaals een gesprek gehad om de dag nog even door te nemen. Op de dag zelf was hij ook heel relaxt, hij had leuke foto-ideeën, deed alles voor de perfecte foto’s. Hij zette iedereen op de foto en probeerde van alles uit (special effects). Sebastiaan was 7 uur aanwezig om onze bruiloft vast te leggen en heeft dit op een geweldige manier gedaan. Binnen twee weken na de bruiloft hadden we al de link naar de website waar we de foto’s konden bekijken. Wat een mooie foto’s! Echt top! We raden Sebastiaan iedereen aan! Groetjes Wouter en Yvette”


Leanne en Marcel
“Sebastiaan leren kennen als een zeer leuke en deskundige man. Zeer te spreken over het voortraject, de shoot zelf en de afterservice. No nonsense, een vleugje humor en niet geheel onbelangrijk 😉 prachtige foto’s! Kort samengevat: een aanrader!”


Ingeborg en Wesley
“Wij hebben Sebastiaan geboekt voor onze trouwdag 19-07-2019. Van te voren meerdere gespreken gehad waar we direct een goed gevoel bij hadden/hebben. Sebastiaan is 8 uur bij ons geweest en heeft onze volledige dag prachtig vastgelegd. Wat hebben we het gezellig gehad die dag met je. Hij maakt je aan het lachen tijdens het maken van de foto’s waardoor er een hele ontspannen sfeer ontstaat. Iedereen heeft genoten van de aanwezigheid van de fotograaf. Binnen een week stuurde Sebastiaan ons de eerste foto’s door zodat wij een beeld konden vormen van de gemaakt foto’s. Kort na de bruiloft krijgen wij alle foto’s, en wat zijn ze prachtig geworden!! aanstaande zondag krijg ik de USB. Als wij nog een keer een fotograaf nodig hebben gaan wij zeker weer naar Sebastiaan. Wij raden Sebastiaan aan!! Een hele fijne fotograaf!”


Hakan en Trang
“Beste Sebastiaan, Namens Hakan Trang Ferdinanda en Isabella supere bedankt voor: De schitterende trouwfoto’s. Het nakomen van alle gemaakte afspraken. De ontspannen en relaxte sfeer. Scherp tarief. Absoluut een aanrader voor iedereen. ?”


Hans en Anita
“Op 20 maart zijn wij als 65+ers in het huwelijksbootje gestapt. Via de site van de Bruidsbeurs in Schagen zijn wij bij Sebastiaan terecht gekomen. Hij is diverse keren bij ons thuis geweest en onder het genot van een bak koffie heeft hij ons geholpen alle ideeën uit te werken. Ook zijn zoektocht naar het perfecte trouwalbum en ontwerp is een groot succes. Niets was hem teveel en hij nam ons mee in zijn enthousiasme. Voor de fotoreportage hebben we gekozen voor de Vlindertuin Vlindorado in Waarland. Het zijn prachtige foto’s geworden tussen de tropische planten, bloemen en vlinders. Sebastiaan let daarbij op allerlei details die de foto’s zo bijzonder maken. Bedankt Sebastiaan voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Hans en Anita”


Esther en Marco
“Wij hebben onze trouwdag laten vastleggen door sebastiaan. Niet alleen de shoot is prachtig geworden, maar we hebben ook heel veel leuke spontane foto’s. Hij weet iedereen vast te leggen zoals hij of zij is! Wij zijn echt heel blij en tevreden met het resultaat!” 


Anita en Bert
Ook voor ons heeft Sebastiaan de bruidsreportage gedaan ! met een prachtig resultaat en een kwalitatief zeer hoogstaand trouwboek. zeker aanrader!”


Joyce en Rob
“Super fotograaf! Hele mooie bruidsreportage laten schieten en veel complimenten ontvangen. Een aanrader!”


Frank en Jessica
“Top fotograaf, hij heeft bij onze bruiloft de hele middag foto’s gemaakt, welke supergoed gelukt zijn. Doet gedreven zijn werk en denkt goed mee. Wij zijn erg tevreden!


Jaqueline en Marcel
“Sebastiaan heeft onze bruiloft zo mooi vast gelegd!! Ik dacht van te voren alles wel uitgedacht te hebben qua foto ideeën, maar zijn creativiteit en professionaliteit maakten dat het voor ons de beste foto’s ooit werden. Een fotograaf die fijn is in de communicatie, opgaat in de menigte en zich volledig weg cijfert. Hierdoor legt ie zonder dat je doorhebt dat ie er is, alle details perfect vast. Later nog portret foto’s van onze kinderen als extra laten maken en hij weet precies wat je als klant bedoeld en kan dat in heel mooi beeld omzetten. Zeker een fotograaf waar we naar terug zullen gaan voor de volgende shoot en die we bij iedereen aan kunnen raden.