fbpx

Trouwalbums

Willen jullie na jullie bruiloft een blijvende prachtige herinnering in de vorm van een boek? Dan kan dat via mij uitstekend! Ik lever geen standaard boek. Ik ben van mening dat iedere bruiloft weer anders is en ieders keuze ook weer anders is. Ik probeer samen met jullie als bruidspaar er achter te komen wat jullie wensen zijn. Ik ga samen met jullie op zoek naar iets wat speciaal voor jullie vervaardigd kan worden. Ik lever  Mijn leveranciers zitten dan ook niet alleen in Nederland maar ook bijvoorbeeld in Portugal. De keuze in boeken is bij mij behoorlijk uitgebreid zodat er altijd wel iets te vinden vinden is wat voor jullie uniek is. Een waanzinnig mooie herinnering met een persoonlijke touch, daar ga ik voor.

Trouwboeken

De trouwalbums zijn te krijgen met eigen naamstempels, opbergboxen en verkrijgbaar in vele materialen. de bladen zijn “lay-flat” wat betekend dat ze helemaal vlak liggen. De foto’s kunnen op deze manier ook heel mooi over twee pagina’s worden verdeeld.

Werkwijze

Wanneer jullie hebben besloten dat jullie een trouwalbum door mij willen laten maken ga ik in overleg wát jullie precies willen. Tevens vraag ik na jullie trouwdag ongeveer 75 foto’s uit te kiezen (afhankelijk van hoeveel pagina’s dik het boek word) die jullie in het trouwboek willen hebben. Ik ga daarna aan de slag met de foto’s en het album en zal daar nodig zelf nog foto’s toevoegen om het geheel af te maken. Wanneer ik met het eerste ontwerp klaar ben kan ik deze aan jullie tonen d.m.v. schermafdrukken en/of een filmpje. Daar mogen jullie dan jullie mening over geven en zal het daar aanpassen waar jullie dat nodig vinden. Wanneer het ontwerp helemaal naar het zin is, word het boek besteld en kom ik deze persoonlijk bij jullie afleveren.

De kosten van de luxe album kunnen erg variëren. Vanaf 400 euro heb je bij mij al een prachtig luxe album. Uiteraard is dit afhankelijk van het formaat, aantal pagina’s en de diverse materialen en opties.

Offerte Fotograaf en Bruidsfotografie