FB heeft mij wederom weer de mond gesnoerd…

Vanmorgen ben ik lekker op tijd op gestaan. Ik zou lekker gaan roeien met mijn maatjes en mocht vandaag sturen heerlijk genieten van het uitzicht in de boot. Daarna nog even een bakkie gedaan met een gebakje. Wat een leven!

Daarna naar huis en als ik thuis ben eerst altijd even de beestjes groeten en daarna even op facebook kijken of er nog leuke berichten zijn.

Hey wat is dat nou? Ik ben uitgelogd. Ik zal toch niet weer geblokt zijn om het één of ander? Lijkt me sterk. Ik heb niks met naakt geplaatst dacht ik…  Alhoewel, ik heb een link geplaatst naar mijn online naakt portfolio, maar de foto’s op fb staan er niet. Heb ik extra gechecked dit keer.

Goed… ik dus inloggen en ja hoor! Ik ben geblokt en wel voor 30 dagen! En waarom? Omdat ik ergens 4 jaar geleden een grappig fototje heb geplaatst (zie hieronder), ik dacht tenminste dat ie grappig was maar blijkbaar is dit aanstootgevend o.i.d.? Iets naakts zie ik er namelijk niet in (met alle goede wil van de wereld, echt nóg niet) Ik wist uberhaupt niet eens dat ik m nog ergens had staan!

Facebook Fail

Maar goed, ik baal wel als een stekker, ik heb niet het idee dat ik iets verkeerd heb gedaan en kan nu dus 30 dagen nergens meer op reageren (ik kan alleen nog lezen) 🙁 Ik heb voor mijn fotografie bezigheden redelijk wat contacten die ik onderhoud en zo ook nu… Ik kan niets of niemand meer bereiken! 🙁